AAS Dagherstel: snel herstel van kleine schade

Het is nooit leuk, maar het kan zomaar gebeuren: schade rijden met je auto of scooter. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de weg. Gelukkig heb je de mogelijkheid om de schade snel te herstellen. Bij AAS Dagherstel kan jouw schade binnen een dag al hersteld worden.

Voor kleine deukjes, krasjes, dashboard- en interieurschade kun je bij AAS Dagherstel terecht. Want als je veel tijd doorbrengt in je auto, kan schade je snel gaan hinderen. Je gebruikt de auto niet alleen om naar je werk te gaan, maar wellicht ook om dagjes weg te gaan of zelfs om op vakantie te gaan. Daarom is het altijd handig als je de schade direct kunt laten herstellen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zodat je auto snel weer gebruikt kan worden.

Kleine deuken en krassen snel weg laten halen bij AAS Dagherstel

Het maakt niet uit welke schade jij aan je auto hebt, want er is overal een goede oplossing voor! Zo is de AAS Dagherstel speciaal voor kleine beschadigingen, zowel aan de binnen- als de buitenkant van je auto. Heb je bijvoorbeeld een deukje met de maximale grootte van een twee euromunt? Of een kras van maximaal 20 centimeter? Voor deze schade aan je auto kun je gebruik maken van de AAS Dagherstel. Maar niet alleen deuken en krassen kunnen binnen een dag gemaakt worden. Ook als je doffe koplampen wel een poetsbeurt kunnen gebruiken kun je hier terecht. Verder is AAS Dagherstel ook beschikbaar voor het aanbrengen van extra glans en bescherming tegen tal van weersomstandigheden.