Bakfiets kopen

Breng de kinderen comfortabel naar school

Met kinderen kan het gevaarlijk zijn in het verkeer, even niet opletten en er gebeurd een ongeluk. Door de kinderen zelf weg te brengen en bij je te houden is dit gevaar geweken, een bakfiets kopen is de ideale optie. Ze hoeven alleen maar in te stappen in de comfortabele dubbelwandige kunststof bak en te zitten, wat is er nu fijner dan te genieten van de dingen om je heen als je naar school wordt gebracht. Ook als het regent is het geen probleem, dan doe je de regenhoes die apart verkrijgbaar is over de bak heen.

Bakfiets kopen

Ook de bestuurder geniet van comfort

Maar niet alleen de kinderen zitten lekker in de kunststof bak, ook de persoon die de bakfiets bestuurt geniet van de nieuwe moderne bakfiets. De accu zorgt ervoor dat je ook bij harde wind gewoon je tempo aan kunt houden, hydraulische schijfremmen die maken dat je snel en veilig op tijd stil staat. Maar bovenal een design waarbij je de vingers af kunt likken, een bak waarbij je zelf de kleur bepaald. Als dat nog niet alles is mag je van het frame de kleur ook zelf bepalen, op deze manier maak je een flitsend model om je kinderen naar school te brengen.

Bakfiets kopen

Bij een Dolly bakfiets kopen ben je er zeker van dat deze geheel in Nederland is gemaakt. Alle onderdelen zijn in Nederland ontwikkeld, samengesteld en verwerkt in de bakfiets, de bak is veilig en dubbelwandig en herbruikbaar voor een tweede leven na de bakfiets. We denken bij Dolly ook aan het milieu door duurzaam te werken.