De beste aanpak voor inpakwerk

De webshops schieten als paddenstoelen uit de grond en daarmee de inpak- en verpakwerkzaamheden. Een goed teken! Maar wanneer u een webshop bent begonnen, wilt u hier uw tijd en energie niet aan verspillen. U wilt zich het liefst richten op de optimalisatie van uw webshop en de verkoop van uw product. En eerlijk is eerlijk, het overzicht houden in de opslag en verzending kan soms best lastig zijn. Zeker wanneer uw webshop groeit. Tijd om deze voor u ‘nevenactiviteit’ uit handen te geven. Bijvoorbeeld aan Packstore. Hier draaien ze hun hand namelijk niet om voor de volledige regie over uw inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden.

Handmatig of machinaal?

”Het zijn echte aanpakkers, daar bij Packstore”, zei een van de klanten pasgeleden. Dat begrijpen wij wel. Zij regisseren uw werkzaamheden van begin tot eind. Of het nu handmatig moet gebeuren, machinaal of door orderpicking of distributie vanuit uw opslag. Het is aan te raden om uw verkoopwaar goed te coderen of etiketteren om het overzicht te houden. Bij grotere aantallen is het opzetten en afvullen van displays een betere optie. Packstore neemt dit graag uit handen, naast het opzetten en afvullen van displays verzorgen zij hier ook het verpakken en verzendklaar maken van de pakketten. Daarnaast regelen ze eventuele opslag in de eigen opslagruimte en een geschikte verzendverpakking. De overtreffende trap is e-fulfillment. Hierbij ontzorgt Packstore het gehele logistieke traject, inclusief opslag, controle en transport van de goederen. Zelfs naar de retourafhandeling hoeft u niet meer om te kijken. Het enige dat u nog hoeft te doen is het onderhouden van de webshop en het knallen in de verkoop. Weer een zorg minder!

Aanvullende informatie

Kijkt u al uit naar het volledig uit handen geven van al uw inpakwerk? Maar eerst wat meer informatie inwinnen? Dat begrijpen wij. Neem daarom gerust contact op met een van de medewerkers van Packstore. Laat bijvoorbeeld uw nummer achter zodat u wordt teruggebeld of vraag vast een vrijblijvende offerte aan. Misschien kunt u over een tijdje uw volledige regie aan Packstore overlaten.