De Ford raptor f150 is geweldig!

Heb jij de Ford raptor f150 al eens zien rijden? Of heb je er wellicht al in gereden? Dan weet jij als geen ander hoe geweldig deze wagen is! Een echte Amerikaanse wagen waar je met plezier in rond rijdt. Zelf was ik hier al een lange tijd druk naar opzoek. Meerdere keren had ik op het internet gezocht in de hoop er eentje te weten bemachtigen, echter kon ik er maar geen vinden. Tot voor kort! Ik was namelijk terecht gekomen op de website van v8supercars.nl. Op deze website vind je alleen maar van dit soort modellen!

De Fort raptor f150 proefrit gehad

Met de Fort raptor f150 heb ik uiteindelijk een proefrit mee kunnen maken. Alleen al het instappen in de auto is geweldig. Dan mag je de sleutel omdraaien en voel je hoe de “beest” wakker wordt. Zo kon ik een rondje gaan rijden om te ondervinden hoe geweldig de auto rijdt. Bij iedere bocht had ik een glimlach en bij de stoplicht kon ik alles goed zien. Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben voor de auto. Na er een nachtje over te hebben geslapen en nagedacht wist ik het zeker, deze auto wordt de mijne! De volgende dag was ik dan ook terug gegaan naar dit bedrijf en heb de auto aangekocht.