heftruck

Hoogwerker nodig? Hoogwerkt!

Moet u voor uw werk of een klus de hoogte in? Huur dan een hoogwerker. Deze helpt u omhoog te komen en comfortabel en veilig te werken. Er zijn verschillende partijen waar u terecht kunt voor het huren van hoogwerkers. De partij die wij hiervoor aanbevelen is Hoogwerkt. Bij deze partij kunt u diverse machines huren die u helpen bij uw klussen. Van kniktelescoophoogwerkers tot aan schaarhoogwerkers en van een mini hijskraan tot aan een aanhangerhoogwerker, bij Hoogwerkt vindt u het allemaal. Deze partij levert uitsluitend aan bedrijven en hier huurt u de machines per uur. Zo betaald u dus nooit meer dan nodig. Benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn over deze partij? Dat vertellen wij u graag.

Autohoogwerker

Hoe Hoogwerkt

Bij Hoogwerkt huurt u dus een machine per uur. Heeft u een heftruc nodig voor 1,5 dag? Dan betaald u ook voor 1,5 dag. Zij starten met een starttarief en tellen hier de gehuurde uren bij op. Dit zorgt voor een direct kostenvoordeel voor u al klant. Daarnaast heeft u de kosten op deze manier ook zelf in de hand. Wat ook voordelig voor u is wat betreft kosten, is dat u geen brandstofkosten heeft. De machines van Hoogwerkt zijn elektrisch waardoor er geen extra brandstofkosten in rekening worden gebracht. Hoogwerkt wil de CO2 uitstoot verkleinen en daarom zijn alle hoogwerkers van deze partij 100% elektrisch en zijn ze voorzien van een krachtige Lithium accu. Zonder opladen kunt u minimaal een volledige dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Naast dat zij de CO2 uitstoot willen verlaging, willen zij ook de huurkosten van de klanten verlagen en het comfort verhogen. Dit zijn drie belangrijke pijlers waar Hoogwerkt mee werkt.

hijskraan

Weet u niet welke hoogwerker werkt?

De keuze bij Hoogwerkt is reuze en het kan dan ook lastig zijn om de juiste keuze te maken. Om u alvast een handje te helpen heeft deze partij een handige machine selector op de site staan. Door middel van deze selector vindt u makkelijk en snel de hoogwerker die bij uw klus past. Bent u er na gebruik van de selector nog niet uit? Neem gerust contact op met de specialisten. Zij helpen u graag verder