Internationaal transport voor jouw organisatie

Wil je goederen vervoeren vanaf jouw organisatie naar het buitenland? Dan zijn er verschillende partijen die je kunnen helpen. Wij raden je aan om Melis Logistics in te schakelen. Dit transportbedrijf heeft jarenlange ervaring met het transporteren van goederen naar het buitenland. De specialisten van dit bedrijf gaan altijd op een zo’n zorgvuldig mogelijke manier om met de artikelen, zodat deze in topstaat op de plaats van bestemming komen.

Waarom internationaal transport via Melis Logistics?

Als je ook via Melis Logistics wilt dat jouw goederen internationaal worden getransporteerd, dan kan dit heel veel voordelen opleveren. Dankzij de jarenlange ervaring van de chauffeurs, kun je ervan uitgaan dat jouw artikelen altijd op een zo’n zorgvuldig mogelijke manier worden getransporteerd. Alle specialisten bij dit bedrijf hebben een bovengemiddelde passie voor logistieke dienstverlening. Zo weet je altijd dat je uit kunt gaan van de beste service.

Voor welk transport kies jij?

Van spoedtransport, compleetvrachten, distributieritten of 24-uursservice: waar je ook voor kiest, er is heel veel mogelijk. Geef aan waar je voorkeur naar uit gaat, en de specialisten van Melis Logistics zorgen dat het voor elkaar komt. We rijden van Nederland onder andere naar België, Zwitserland, Duitsland en Luxemburg. Wil je goederen laten transporteren naar een ander land? Dan schakelt Melis Logistics één van de betrouwbare partners in.

Kosten

Wil je ook graag gebruikmaken van internationaal transport via Melis Logistics? Dan snappen we dat je eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden voor het transporteren van jouw goederen. Via de website van Melis Logistics kun je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Meer weten over internationaal transport bij Melis Logistics?

Denk je ook dat Melis Logistics jou kan helpen bij internationaal transport? Maar heb je eerst nog vragen over de dienstverlening of service? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen.