Groepsvervoer

Met groepsvervoer van DT Centrale kan je samen op pad

Ben jij opzoek naar groepsvervoer? Ben je met meer dan 4 personen en wil jij vervoert worden met meerdere mensen? Dat kan, dat is ook geen enkel probleem. Vele mensen denken dat taxi´s erg prijzig zijn, maar dit valt ontzettend mee. Vooral als je in een groep wordt vervoerd. Je kan de kosten dan verdelen, waardoor er maar een kleine prijs overblijft voor jezelf. Je moet wel goed opletten dat je een erkend taxibedrijf uitkiest. Hier je meer zekerheid en betaal je een vaste prijs voor jou taxirit. Er zijn ook veel zogenoemde “zwarte taxi´s”. Dit zijn taxichauffeurs die gewoon een extra zakcentje willen opsteken. Deze mensen hebben niet de benodigde vaardigheden die een erkend taxibedrijf wel hebben. Kijk daarom goed uit! Want hierdoor kan je ook veel te veel betalen. Bij DT Centrale hoef je dan ook niet bang te zijn dat je teveel betaald.

Taxichauffeur

Samen uit, samen thuis met groepsvervoer

Met je vrienden en/of familie een dagje weg of zelfs een langere tijd weg, zoals op vakantie. Dan is het fijn als je samen kan reizen naar de locatie waar je moet zijn. Je betaald tenslotte ook veel minder, dan als je voor je eigen vervoer zou zorgen. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat met je vriendengroep of familieleden dan lopen de kosten als snel op als je voor eigen vervoer moet zorgen en betalen. Als je voor groepsvervoer kiest, betaal natuurlijk ook een prijsje, maar omdat je met meerdere mensen bent kan je alles verdelen. Dan valt de prijs reuze erg mee.

Vliegveld

Eigen ervaring

Ik ging op vakantie met mijn vriendengroep, maar we wisten niet goed hoe we bij het vliegveld moesten komen doordat we met meerdere meiden waren. Toen kwamen we op het idee om een taxi te bellen voor groepsvervoer. Dit was een goed idee, want zo kwamen wij voordelig en zonder problemen aan op het vliegveld. Er was ook veel ruimte voor bagage over. Dus ik raad jou ook aan om voor groepsvervoer te kiezen, als je met meerdere mensen ergens naartoe gaat.