Originele velgen bestellen voor je BMW 1 serie

BMW bracht in 2004 de eerste BMW 1 serie uit. De compacte middenklasser groeide vervolgens uit tot een bekend gezicht op de Nederlandse wegen. De auto onderging na de lancering in 2004 enkele facelifts maar wordt nog steeds gemaakt. De BMW 1 serie was de opvolger van de BMW 3-serie compact en is een ontwerp van de bekende ontwerper Chris Bangle. Uiteraard rijd je de auto steeds net de originele BMW 1 serie velgen.

Belangrijk voor de uitstraling van de auto

Ten onrechte wordt nog wel eens bezuinigd op de velgen van een auto. Mensen hebben kennelijk geen benul hoe belangrijk de velg is voor de uitstraling van de auto. Daarom is het altijd verstandig voor de BMW 1 serie velgen te kiezen wil je de uitstraling van de auto behouden. Mensen zijn geneigd wel te investeren in een auto, maar bezuinigen dan op de BMW 1 serie velgen en kiezen voor replica’s. Die gaan echter eerder stuk en zijn vooral minder mooi dan de BMW 1 serie velgen.

Komt de veiligheid ten goede

Overigens wordt de compacte middenklasser nog steeds gemaakt en kun je kiezen voor een 5-deurs hatchback, een 3-deurs hatchback, een 2-deurs coupé en een 2-deurs cabriolet. De BMW 1 serie weet zich moeiteloos te handhaven tussen de concurrenten als bijvoorbeeld de Volvo C30, de Audi A3, de Alfa Romeo 147 en de Mercedes Benz A-klasse. Overigens is er een BMW 1 serie velg beschikbaar voor zowel de zomer- en de winterbanden. Nog een reden om voor originele BMW1 serie velgen te kiezen is dat je zo zorgt voor een kloppende kilometer en dat een velg ook invloed heeft op het remvermogen van de auto. Het remvermogen is namelijk afhankelijk van een correcte aansluiting van de velgen van de auto. Een originele velg komt dus ook de veiligheid ten goede.

Geef een reactie