Rijles

Proefles bij Rijschool Hoofddorp

Rijschool Dorland is een rijschool in Hoofddorp. Via deze rijschool ga ik mijn rijbewijs halen. Ik zocht een rijschool met een hoog slagingspercentage en de mogelijkheid om gespreid te kunnen betalen maar zonder alleen maar losse lessen te moeten boeken. Dit vond ik dus bij Rijschool Dorland.

Rijschool Hoofddorp

De keuze voor een rijschool in Hoofddorp

Toen ik contact opnam met deze rijschool in Hoofddorp werd mij aangeraden om eerst een afspraak te maken voor een proefles. Op basis van deze les kon ik een betere inschatting maken van de rijlessen en de rijschool en de instructeur had een goed beeld van mij en mijn kunnen. Op basis daarvan konden ze me ook een bepaald lespakket aanraden. Een lespakket heeft als voordeel dat je precies weet waar je aan toe bent. In het pakket zit namelijk een bepaald aantal lessen plus het praktijkexamen. Bij de pluspakketten zit ook een tussentijdse toets. De pakketten zijn er met tussen de 10 en de 40 lessen dus er is altijd wel een pakket dat bij jou past.

Rijschool Dorland

Verschillende lespakketten

Op advies van mijn instructeur na de proefles koos ik voor het pakket van 25 lessen met tussentijdse toets. Het is trouwens ook mogelijk om je theorie-examen te laten regelen door deze rijschool in Hoofddorp. Hiervoor is een een apart pakket met examentraining. Ideaal want zo leer je snel en eenvoudig je theorie. Ook handig voor je praktijklessen natuurlijk.

Rijschool Dorland bestaat al sinds 1937 en toen ik mijn oma vertelde dat ik rijlessen ging nemen, bleek dat zij haar rijbewijs via dezelfde rijschool heeft gehaald. Oma was ook erg tevreden dus ik heb een goede keuze gemaakt. Ik ben sinds vorige week begonnen dus hopelijk lukt het om mijn rijbewijs in deze 25 lessen te behalen. Mijn instructeur heeft er in elk geval alle vertrouwen in dus ik ook.