Vijf redenen om een caferacer te gaan bouwen

Caferacers zijn erg populair onder motorliefhebbers. Je kunt immers elk onderdeel zelf uitkiezen en op je motor bouwen. Op caferacerwebshop.com vind je alles wat je nodig hebt. Het is een hobby waar je jaren plezier aan kunt beleven. Hieronder vijf redenen om een caferacer te gaan customizen

Veilig en stylish met de juiste gashendels

Wat een caferacer zo bijzonder maakt is dat je hem zelf in elkaar zet. Je kunt bijvoorbeeld alle soorten, maten, vormen en kleuren gashendels kopen bij Caferacerwebshop.com. Zo voorkom je dat je een motor moet aanschaffen met gashendels die je eigenlijk niet aanstaan. Bovendien kun jij op deze manier kiezen wat jij belangrijk vindt. Wil je neutrale aluminium hendels? Of juist grote handvaten met een felle kleur? De keuze voor de gashendels ligt, letterlijk en figuurlijk, in jouw handen als je kiest voor een caferacer. Een ander voordeel: jij kiest ook waar je het meest van je budget aan uitgeeft. Je betaalt op die manier niet de prijs voor dure onderdelen op een motor die voor jou geen prioriteit hebben.

Geen knipperlichtrelatie met een caferacer

Veiligheid is uiteraard een essentieel onderdeel van een motor. Daarom zijn goede knipperlichten van groot belang. Je vindt een groot assortiment knipperlichten bij www.caferacerwebshop.com. Ben je over twee jaar uitgekeken op de knipperlichten die je nu helemaal tof vindt? Geen enkel probleem! Je zoekt een nieuw paar uit en monteert ze op je motor. Zo gaat je caferacer jaren mee.

Blijf vrienden met je buren met een dB killer

Een belangrijk praktisch onderdeel voor je caferacer is een db killer. Met een goede db killer van Caferacerwebshop.com voorkom je een bekeuring. Je mag in Nederland namelijk niet teveel decibel uitstoten met je motor. En ben je zelf geen liefhebber van harde motorgeluiden? Dan kun je met een caferacer zelf beslissen hoeveel herrie je motor maakt. Bovendien zorgt een decibel killer ervoor dat de buren ook een liefhebber blijven van jouw caferacer hobby. Misschien steek je de buurman ook wel aan met je enthousiasme! Er is namelijk een grote groep caferacer liefhebbers. Er bestaan verschillende caferacer clubs die samen op tour gaan. Ook zijn er online veel fora te vinden waar je met andere motorliefhebbers kunt praten over de beste onderdelen en de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien kun je veel van anderen leren die al een aantal jaar actief zijn met hun caferacer.

Geef een reactie