BMW tuning

Voordelen van een BMW tuning

Een BMW tuning brengt erg veel voordelen met zich mee. Nadat de BMW getuned is zal de auto meer vermogen en koppel krijgen en zal het rijplezier daarom ook een stuk verbeteren. 

Stage 1 tuning 

Een BMW tuning is een snelle en veilige manier om meer vermogen en koppel uit de BMW te krijgen. Een stage 1 tuning is geschikt voor iedere BMW die geen mechanische aanpassingen heeft ondergaan. Met een stage 1 tuning zal er met speciale apparatuur diep in de software getreden worden. Deze software is zodanig afgesteld zodat er binnen de veiligheidsmarges die BMW heeft gereserveerd wordt gewerkt. Bij de oudere E modellen die niet over een turbo beschikken is het rendement van de tuning echter wel minder. 

De chiptuning van de automaat 

Als jouw BMW beschikt over een automaat is het verstandig om deze bij de tuning me te laten chiptunen. Door de chiptuning zal de auto meer koppel en vernogen rkigjenw aarodor de automaat de overbrengingen minder goed aan zal kunnen. Als je de automaat mee tuned bij de chiptuning van de motor zal deze de overbrenging een stuk gemakkelijker aankunnen waardoor de levensduur van de automaat wordt verlengd. 

BMW tuning

Een BMW ECO tuning 

Als je jaarlijks veel kilometers rijdt en wilt besparen op het brandstofverbruik is een ECO chiptuning ideaal voor jouw BMW. Wanneer je jouw auto laat eco chiptune zal er een betere en volledigere verbranding in de motor plaatsvinden wat resulteert in minder verbruik.