Caravan wasstraat

Was uw caravan in deze caravan wasstraat

Bent u op zoek naar een caravan wasstraat? Dan is Winston’s Carcleaning de perfecte caravan wasstraat in Apeldoorn voor u. Overigens is deze wasstraat niet alleen geschikt voor caravans, maar voor allerlei soorten voertuigen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook uw auto wassen. Bij deze wasstraat in Apeldoorn kan het allemaal. Ze staan hier voor u klaar wanneer het nodig is. Het is absoluut aan te raden om hier snel eens langs te gaan met uw voertuig. Het personeel zorgt ervoor dat u de beste service krijgt. Aan dit bedrijf kunt u uw auto zonder zorgen toevertrouwen.

Caravan wasstraat 1

De rollover caravan wasstraat in Apeldoorn

De rollover van Winston’ s Car Cleaning is zeer goed onderhouden. De rollover van deze caravan wasstraat is bovendien ook van het merk Istobal. Dit is een merk dat bekend staat om de ontzettend hoge kwaliteit. Deze rollover is ook op afstand te besturen. Hierdoor wordt het ontzettend eenvoudig om aanhangers, auto’s en caravans te wassen. Ook is de watertemperatuur eenvoudig in te stellen. Dit is wel zo handig in de winter natuurlijk!

De rollover beschikt over een bepaalde eigenschappen. Zo is de maximale hoogte die een vervoersmiddel mag hebben 2.70 meter. Hier moet u natuurlijk wel rekening mee houden als u de caravan wasstraat inrijdt met uw bestelbus! De wasstraat beschikt over foam borstels die in 2012 nog zijn vervangen. Bij Winston’s Carcleaning kunt u ook kiezen voor een goede waxbehandeling. Dankzij de hoge kwaliteit van de behandeling hoeft u ook in een regenbui niet bang te zijn!

Ook Winston’s Carcleaning denkt aan het milieu en is hier bewust mee bezig. Zo wordt er bij het bedrijf bijvoorbeeld voor gezorgd dat oliën en vetten in speciale olie afscheiders terechtkomen. Al het water dat wordt gebruikt tijdens een wasbeurt, wordt vervolgens weer gezuiverd en hergebruikt. Ook biedt Winston’s Carcleaning andere reinigingsdiensten aan voor uw auto. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook uw interieur laten reinigen. Zelfs voor het polijsten van de koplampen kunt u nog bij dit bedrijf terecht! Het is absoluut aan te raden om eens bij dit bedrijf langs te gaan als u op zoek bent naar een caravan wasstraat!